вівторок, 19 квітня 2011 14:30

В "Укравтодорі" клянуться, що проводили капремонт автодоріг

В "Укравтодорі" клянуться, що проводили капремонт автодоріг

Державна служба автомобільних доріг ("Укравтодор") спростовує інформацію Рахункової палати про відсутність робіт з капітального ремонту автомобільних доріг у 2010 році.

"Опублікована 18 квітня 2011 році на офіційному веб-сайті Рахункової палати інформація прес-служби, в якій йдеться про показники побудованих та відремонтованих в 2010 році "Укравтодором" об'єктів, не відображає реального обсягу виконаних ремонтно-будівельних робіт на дорогах загального користування", - повідомили в прес-службі "Укравтодору".

За даними відомства, виконані в 2010 році роботи дозволили відкрити рух на 973 км доріг загального користування, що майже в 10 разів більше, ніж у 2009 році.

Зокрема, за інформацією "Укравтодору", ремонт був проведений на 199 км дороги Київ-Чоп у Рівненській та Житомирській областях з будівництвом трьох транспортних розв'язок, 12,3 км дороги в об'їзд Донецька з п'ятьма шляхопроводами, двома транспортними розв'язками та одним мостом. Обидві дороги - першої категорії.

Крім того, роботи проводилися на 82,7 км дороги в обхід Харкова, 27,4 км дороги Знаменка-Луганськ-Ізварине, 3 км дороги Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта на підході до Сімферополя, 62, км об'їзду Сімферополя, 65 км дороги Київ-Ковель-Ягодин у Волинській, Житомирській та Рівненській областях.

"Укравтодор" також проводив ремонт на 7,3 км обходу Чернівців, 37,8 км дороги Красноармійськ-Артемівськ-Михайлівка, 45,4 км дороги Велика Глуша-Невір, 88,3 км дороги Кіпті-Глухів-Бачівськ, 2,2 км першого пускового комплексу Жулянського шляхопроводу.

Нагадаємо, раніше Рахункова палата заявила про неефективне використання коштів "Укравтодором". За даними відомства, в 2010 році капітальний ремонт автодоріг не проводився, тоді як були побудовані 31,7 км нових доріг.

Зараз ви читаєте новину «В "Укравтодорі" клянуться, що проводили капремонт автодоріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути