пʼятниця, 27 серпня 2010 18:20

В "Укравтодорі" кажуть, що зробити супердорогу для Януковича вимагала УЄФА

В "Укравтодорі" кажуть, що зробити супердорогу для Януковича вимагала УЄФА
Ремонтні роботи на автодорогах в бік Конча-Заспи та "Межигір"я" виконуються на вимогу УЄФА в рамках підготовки до проведення Євро-2012

Про це йдеться у роз"ясненні "Укравтодору", повідомляє прес-служба віце-спікера Ради Миколи Томенка.

Як зазначається в документі багаторічна проблема транспортного сполучення на підходах до столиці потребує невідкладного розв`язання напередодні проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

В ньому також зазначається, що відповідні застереження були висловлені УЄФА

В листі також повідомляється, що до 2012 року "Укравтодор" повинен завершити розпочаті ремонтно-будівельні роботи за маршрутами Євро-2012 на підходах до Києва по автодорогах Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Харків - Довжанський, покращити технічний стан дороги Київ -Чернігів - Нові Яриловичі, а також інших, які потребують невідкладного ремонту. Водночас, на дорозі Київ - Обухів та Київ -Вишгород - Десна(до резиденції президента України Віктора Януковича - Ред.) через постійні недоремонти значно погіршилась аварійно-небезпечна ситуація, яку потрібно ліквідувати до початку Євро-2012.

Окрім того, "Укравтодор" повідомив, що по автодорозі Київ - Обухів, окрім ремонту проїжджої частини з її розширенням на початку траси для забезпечення пропускної здатності дороги, передбачається відремонтувати існуючі автобусні зупинки з автопавільйонами, встановити транспортну огорожу протяжністю 11,5 км, виконати роботи з розмітки пішохідних переходів у кількості 26 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки протяжністю 2,5 км, а також виконати інші роботи, пов`язані з приведенням до належного стану технічних засобів її облаштування.

А по автодорозі Київ - Вишгород - Десна на під`їзді до Києва також передбачається відремонтувати покриття дороги, влаштувати освітлення на аварійно-небезпечних ділянках протяжністю 8,3 км, покращити стан зупинок громадського автотранспорту у кількості 4 одиниці, влаштувати пішохідні доріжки довжиною 1,5 км та реалізувати інші заходи, пов`язані з безпекою руху.

Нагадаємо, що дня Незалежності "Укравтодор" завершив ремонт дороги,яка веде до резиденції президента України Віктора Януковича "Межигір"я".

За словами шляховиків, нова дорога не поступається трасі Київ-Бориспіль.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В "Укравтодорі" кажуть, що зробити супердорогу для Януковича вимагала УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути