пʼятниця, 21 грудня 2012 09:39

У київських бутиках розпродажі триватимуть до кінця зими

У київських бутиках розпродажі триватимуть до кінця зими
Фото: mansana.com

У київських бутиках і супермаркетах розпочалися новорічно-різдвяні розпродажі. Товари за знижками продаватимуть до кінця лютого. Вітрини магазинів уже рясніють оголошеннями "Сейл", "Розпродажі", "Знижки -30-50 %", "Ціни навпіл".

"Коли у нас розпродажі починаються, у Штатах вони, навпаки, завершуються, - говорить столичний шопоголік Роман Мілєєв. - Там всередині листопада ціни на подарункову продукцію, техніку та осінньо-зимові колекції одягу опускають до -70-90 %. Щоб попасти на розпродажі, люди кілька ночей ночують під супермаркетами у спальних мішках і на розкладачках. Але їхні знижки цього варті".

На думку Мілєєва, знижки і розпродажі негативно впливають на людину.

"Часто під впливом акцій ми купуємо товари, яких не одягнемо ніколи в житті. Так у шафах з'являються панчохи в сітку, червоний корсет, зелена міні-спідниця і кльошеві джинси з високою талією, які не модні вже років 10. Розпродажі - то страшний удар по сімейному бюджету. Перед шопінгом зазирніть у свою шафу і складіть список речей, які оновлять ваш гардероб. Не купуйте взимку купальник зі старої колекції, сонцезахисні окуляри і на розмір менші шорти, бо вони вдвічі дешевші", - каже Мілєєв.

Він зауважує, що не варто вірити цінникам і оголошенням на вітринах магазинів.

"Не "клюйте" на цінники "-90%". Таких знижок в Україні не роблять. Вартість товару спускають максимум на 30 %. Перед тим як знецінити річ наполовину, її вартість піднімають на 20 відсотків. Потім переклеюють цінники і обдурюють наївного покупця".

Жінкам радить ходити у магазини з чоловіками, мамами або подругами.

"Поруч має бути людина, яка зуміє спинити вас і не дасть купувати зайвого, - говорить Роман. - Не чекайте на остаточні розпродажі. Тоді може не виявитися вашого розміру. Купувати краще у перші дні знижок. Тоді товару ще достатньо, розміри підібрати можна. Є великий вибір у кольорах та моделях пальт, суконь і костюмів, джинсів і кофточок".

Не радить купувати і без того дешеві речі.

"Нераціонально під час розпродажів викидати гроші на неякісні речі. Краще купувати дорогі, які на початку сезону ви собі не можете дозволити. Тоді є шанси, що ваш гардероб здорово оновиться", - зазначає Роман.

Зараз ви читаєте новину «У київських бутиках розпродажі триватимуть до кінця зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути