Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2013 17:53

В аеропорт "Бориспіль" дешевше їздити на таксі

В аеропорт "Бориспіль" дешевше їздити на таксі
Фото: gazeta.ua

"Ще в квітні, коли доньку Оксану в Дубаї проводжали, за автобус платили по 25 гривень, а тепер деруть 40", - обурюється киянин Роман Якович.

У п'ятницю, 17 травня, на київському Південному вокзалі він сідає в автобус "Скайбас", щоб їхати в аеропорт "Бориспіль". Від водія дізнається, що проїзд до аеропорту коштує 40 грн, а не 25, як це було раніше.

"Я розумію, коли піднімають ціни на 2-5 гривень, але ж не одразу на 15. Ці автобуси розраховані на людей, які хочуть зекономити на таксі. Багаті все рівно ними не їздять. Але тепер і простим людям невигідно автобусом їхати. Якщо в аеропорт їде сім'я з трьох-чотирьох чоловік, то на таксі вийде дешевше. З центру Києва в "Бориспіль" можна заїхати за 150 гривень, від метро "Харківська" таксисти везуть за 90".

Водій на обурення пасажирів увагу не звертає. Каже, вартість проїзду піднімав не він. Із кінця салону обходить пасажирів, збирає з кожного по 40 грн. за проїзд. З людей, які підсідають в автобус на метро "Харківська", бере по 25 грн. Колись проїзд звідси коштував 20 грн. Кажуть, вартості проїзду змінилася 1 травня.

"Ми раніше постійно їздили в Бориспіль на автобусі, бо було вигідно, - говорить Катерина Тимошик з Києва. Летить з чоловіком і двома дітьми у Єгипет. - За чотирьох людей платили всього 100 гривень, а тепер доведеться віддати 160. Я б ще зрозуміла, якби бензин подорожчав. Але паливо навпаки подешевшало. З чим пов'язане підвищення ціни на проїзд, не розумію. Дорога в "Бориспіль" ідеальна. Хай водії автобусів не нарікають. На такій дорозі нереально щось поламати чи колесо пробити".

Зараз ви читаєте новину «В аеропорт "Бориспіль" дешевше їздити на таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути