понеділок, 20 червня 2011 14:45

"Укрзалізниця" витратить $ 800 мільйонів на швидкісний рух

"Укрзалізниця" витратить $ 800 мільйонів на швидкісний рух

"Укрзалізниця" витратить $ 800 млн на проекти впровадження швидкісного руху.

Про це заявив її генеральний директор Володимир Козак під час зустрічі з генеральним директором представництва Hyundai Corporation в Києві Юн Сук Чой, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Козак поінформував корейську делегацію про те, що в Україну велике значення приділяється проекту впровадження швидкісного руху та апробації нової техніки корейського виробництва.

"Дуже позитивно сприйнята інформація про те, що виробництво поїздів йде за планом, і навіть з місячним випередженням графіка", - підкреслив він.

"Впровадження швидкісного руху, контракт на поставку електропоїздів Hyundai Rotem стали справжнім проривом у діяльності "Укрзалізниці" на період 2011-2012 років. Ми ретельно аналізуємо інфраструктуру, поділяємо пасажирські та вантажні потоки, електріфіціруем лінії, шукаємо інвестиційні кошти, стоїмо на порозі ринкової трансформації залізничного транспорту Загалом "Укрзалізниця" витратить близько 800 мільйонів доларів на проекти впровадження швидкісного руху", -  зазначив Козак.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" витратить $ 800 мільйонів на швидкісний рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути