середа, 25 грудня 2013 19:30

Україна оголосить оцінку вартості ГТС на початку 2014 - Ставицький

Україна оголосить оцінку вартості ГТС на початку 2014 - Ставицький
Фото: newsradio.com.ua
Оцінка вартості української газотранспортної системи (ГТС), проведена компанією Baker Tilly, буде оприлюднено на початку 2014 року після завершення усіх необхідних юридичних процедур, повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

"У нас завершилася робота з оцінки ГТС. Я з-за конфіденційності зараз не можу це розголошувати. Коли буде завершена юридична передача, тоді я зможу назвати цифри", - сказав він на підсумковій прес-конференції в Києві в середу.

За його словами, оцінка проводилася виходячи з можливості створення на базі української ГТС консорціуму з її управління. "Ми провели реальну оцінку виходячи з питань, які піднімалися щодо створення консорціуму, і за підсумками програми реформування "Нафтогазу України", - сказав він.

Міністр також зазначив, що Україна не має наміру відмовлятися від співпраці з європейськими банками щодо отримання кредитного фінансування для модернізації ГТС.
Зараз ви читаєте новину «Україна оголосить оцінку вартості ГТС на початку 2014 - Ставицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути