Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 12:41

У "Нафтогазі" назвали потішною заяву "Газпрому" про припинення поставок

У "Нафтогазі" назвали потішною заяву "Газпрому" про припинення поставок
Олексій Міллер. Фото: ria.ru

У НАК "Нафтогаз України" висміяли заяву глави російського "Газпрому" про припинення поставок газу в Україну.

"Потішний такий "Газпром" - у них не купують газ, тому що ціна у них вища ринку, та й взагалі працювати з ними ніхто не хоче, а вони з цього намагаються робити шоу з відключенням газу Україні", - написав директор з розвитку бізнесу "Нафтогазу" Юрій Вітренко на своїй сторінці в Facebook.

"Для тих, хто ще переживає з приводу таких заяв "Газпрому", можу сказати, що у нас абсолютно нормальний рівень газу в підземних сховищах і є всі можливості для диверсифікації поставок газу. Тому нам поки що газпромівський газ просто не потрібен, особливо коли він банально дорожчий за європейський. Найближчим часом пріоритетом для нас буде закупівля газу в Європі з використанням кредиту ЄБРР", - зазначив він.

Нагадаємо, що 25 листопада закінчилася передплата "Нафтогазу" за російський газ. Глава "Газпрому" Олексій Міллер заявив про припинення поставок в Україну.

Раніше міністр енергетики Володимир Демчишин повідомляв, що Україна готова до можливого припинення поставок російського газу в опалювальний сезон.

У свою чергу глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв говорив про те, що Україна забезпечить свої потреби в газі цієї зими, якщо РФ перекриє поставки.

Зараз ви читаєте новину «У "Нафтогазі" назвали потішною заяву "Газпрому" про припинення поставок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути