Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 16:12

У "МАУ" заявили, що Коломойський їх не купував

У "МАУ" заявили, що Коломойський їх не купував

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заперечує інформацію про зміни в структурі власності авіакомпанії.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

У відповідь на інформацію, що з'явилася в ЗМІ, керівництво авіакомпанії заявило, що ніхто з ТОП-менеджерів МАУ не надавав засобам масової інформації ніяких фактів або коментарів, що дозволили б робити подібного роду висновки про зміни, що відбуваються в авіакомпанії.

"Як вже раніше заявляла авіакомпанія МАУ в повідомленні для преси від 22 грудня 2012 року, власниками МАУ є приватні компанії, відомості про яких доступні в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - "Кепітел інвестмент проджект" і "Онтобет промоушнз лімітед". Склад спостережної ради, у зв'язку з прийняттям нової редакції статуту ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України", скорочений до 4-х осіб. Ніяких інших змін у складі спостережної ради не відбулося", - відзначає МАУ.

Нагадаємо, раніше за неофіційними даними повідомлялося, що власником МАУ став співвласник групи "Приват" (є найбільшим акціонером "АероСвіту") Ігор Коломойський. Однак всі акціонери МАУ цю інформацію спростували.

Зараз ви читаєте новину «У "МАУ" заявили, що Коломойський їх не купував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути