вівторок, 15 січня 2013 09:10

Три авіакомпанії захотіли забрати рейси "АероСвіту"

Три авіакомпанії захотіли забрати рейси "АероСвіту"
Фото: obozrevatel.com

Авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", "ЮТейр Україна" та "Візз Ейр Україна" (всі - Київ) зацікавлені в роботі на напрямках, якими раніше оперувала компанія "АероСвіт".

Про це вчора на брифінгу повідомив голова Державної авіаційної служби Анатолій Колеснік.

Водночас він зазначив, що найбільша в Європі low-cost авіакомпанія "Райен-Ейр", про плани виходу якої на український ринок раніше заявляв екс-міністр інфраструктури Борис Колесніков, не подавала до Державіаслужби жодного листа з наміром виконання польотів в Україну.

Колесник також зауважив, що скорочення оперування "АероСвіту" в цілому позначиться на ринку авіаперевезень, але з літньою навігацією 90% напрямків будуть відновлені.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Господарський суд Донецької області почав процедуру банкрутства ТОВ "Авіакомпанія" Донбасаеро "(Донецьк).

Раніше авіакомпанія "АероСвіт" подала заяву до Господарського суду Київської області про банкрутство, її борг перед кредиторами на 27 грудня перевищив 4,27 млрд грн.

Також повідомлялося, що авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) припинила виконання рейсів.

Слід підкреслити, що "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" входять в альянс "Українська авіаційна група", підконтрольну групі "Приват" підприємця Ігоря Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Три авіакомпанії захотіли забрати рейси "АероСвіту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути