понеділок, 14 січня 2013 16:00

Коломойський міг заснувати нову авіакомпанію замість "Дніпроавіа" - ЗМІ

Коломойський міг заснувати нову авіакомпанію замість "Дніпроавіа" - ЗМІ
Фото: dp.ric.ua

У Дніпропетровську 20 грудня 2012 заснована авіакомпанія "Авіадніпро".

Про це свідчать дані єдиного державного реєстру, передає "Forbes.ua".

Держпідприємство "Інформаційно ресурсний центр" зазначило, що директором компанії призначений Сергій Ткаченко. Раніше він обіймав посаду голови правління іншої авіакомпанії з Дніпропетровська - "Дніпроавіа", що входить до альянсу Українська авіаційна група, разом з авіакомпанією "АероСвіт" і "Донбасаеро".

Нагадаємо, у зв'язку з припиненням оперування рейсів авіакомпанія "Дніпроавіа" з 8 січня 2013 закрила продаж авіаквитків на власному сайті. "Дніпроавіа" входила в альянс "Українська авіаційна група", об'єднуючий "Аеросвіт" і "Донбасаеро". Вони контролюються групою "Приват" бізнесмена Ігоря Коломойського.

Нагадаємо також, господарський суд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ), 29 грудня 2012 року почати виробництво у справі про банкрутство компанії. У постанові суду зазначається, що станом на 27 грудня 2012 авіакомпанія має заборгованість перед кредиторами в розмірі 4,27 млрд грн. Згідно з даними балансу за станом на 30 вересня 2012 року, загальна балансова вартість активів "АероСвіту" становить 1,467 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський міг заснувати нову авіакомпанію замість "Дніпроавіа" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути