неділя, 13 січня 2013 16:16

Компанія "Дніпроавіа" відмовилася возити пасажирів

Компанія "Дніпроавіа" відмовилася возити пасажирів
Фото: civilairliner.at.ua

Авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ), що входить в альянс "Українська авіаційна група", разом з авікомпаніями "АероСвіт" (Київ) і "Донбасаеро" (Донецьк), припинила виконання рейсів.

"У зв'язку з припиненням оперування рейсів, "Дніпроавіа" з 8 січня 2013 року закриває продаж авіаквитків на власному сайті. З усіх питань ви можете звертатися в наш контактний центр", - йдеться в повідомленні на веб-сайті авіаперевізника.

У той же час, згідно з даними держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр", 20 грудня 2012 року в Україні було зареєстровано ТОВ "Авіаційна компанія "Авіадніпро", що знаходиться в селі Старі Кодаки, Дніпропетровської області.

Цікаво те, що згідно з даними "Інформаційно-ресурсного центру" її керівником є Сергій Ткаченко, а саме такі ініціали має керівник "Дніпроавіа".

Як повідомлялося, "АероСвіт", що також входить в альянс "Українська авіаційна група" і раніше обслуговував 80 міжнародних маршрутів, повідомив, що з 11 по 14 січня буде виконувати польоти лише в Україні та за п'ятьма далеко- і середньомагістральними маршрутами за кордон, пояснюючи таке рішення програмою реструктуризації діяльності.

"Дніпроавіа" за підсумками 2011 року збільшила чистий збиток на 42% в порівнянні з 2010 роком - до 373,82 млн. грн, її чистий дохід у 2011 році скоротився на 12,8% - до 948,98 млн грн.

"Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт "Дніпропетровськ", здійснює регулярні та чартерні авіарейси в країни Європи, Близького Сходу, СНД.

ТОВ "Галтера" (Дніпропетровськ) належить 94,572% акцій "Дніпроавіа".

Альянс "Українська авіаційна група" підконтрольний українській групі "Приват" (Дніпропетровськ).

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Дніпроавіа" відмовилася возити пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути