Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 21:10

Топ-10 вакансій для тих, хто не хоче приходити на роботу

Топ-10 вакансій для тих, хто не хоче приходити на роботу
Базова вимога - наявність комп'ютера та інтернету. Фото: unsplash

Все більше працівників шукають роботу на відстані або з гнучким графіком. Таким пошукачам пропонують виконувати обов'язки графічних дизайнерів, аналітиків, вчителів та адміністраторів.

Добірку вакансій для віддаленої роботи з різних галузей та спеціальностей підготували аналітики robota.ua.

Спеціаліст з роботи із простроченою заборгованістю в "Альфа-Банк"

Банк пропонує дистанційну роботу. Потрібні лише комп'ютер з інтернетом і кілька вільних годин. Обов'язки: здійснення дзвінків з метою переконати клієнта сплатити прострочену заборгованість. Вимоги до претендентів: без досвіду роботи; знання мов: російська, українська; знання ПК: користувач. Роботодавець пропонує офіційне працевлаштування.

Graphic Designer Remote (HolyWater) в Genesis

Міжнародна продуктова ІТ-компанія повного циклу шукає талановитого фахівця для віддаленої роботи. Основні обов'язки: створення нових статичних рекламних креативів для Facebook, Snapchat, Google; локалізація креативів на інші мови та під інші платформи; обробка фотографій в Photoshop. Вимоги до кандидатів: досвід роботи з фоторедакторами; з Adobe Photoshop/Illustrator/Figma; швидкість у створенні креативів; вміння об'єктивно сприймати критику; контролювати та розподіляти робочий час.

Провідний аналітик в "Аврора"

Мережа продуктових магазинів шукає професіонала аналітичної справи. Вимоги до кандидата: ключова компетенція – прогнозування часових рядів та побудова планів, знання необхідних статистичних методів/моделей; знання інструментарію Excel, SQL, R/Python, який дозволяє групувати та агрегувати дані, змінювати їх структуру, з'єднувати, порівнювати, будувати та застосовувати моделі прогнозування, автоматизувати виконання регулярних завдань; відповідальність.

Редактор розділу "Розваги"

Телерадіокомпанія запрошує в команду. Вимоги: досвід роботи в онлайн-ЗМІ; знання української та російської мов; рівень англійської, достатній для перекладу; базове знання принципів SEO; вміння швидко вчитися та входити в курс справ; важливі навички: грамотність, уважність, стресостійкість, відповідальність. Обов'язки: пошук цікавих тем для переважно чоловічої аудиторії, яка хоче урізноманітнити свій відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вдало пройти співбесіду: про що не варто розповідати рекрутеру

Адміністратор сайту в "Центр Медичного Скринiнгу"

Офтальмологічна клініка в пошуку активних, комунікабельних та цілеспрямованих людей, які прагнуть до розвитку та кар'єрного росту. Вимоги: уважність, відповідальність та посидючість; здатність організувати свій робочий час максимально ефективно; грамотність та пунктуальність; швидкий інтернет і ПК для роботи; знання англійської мови (Intermediate/Upper-Intermediate).

Designer (3D Rendering & Graphic) в Life Vision

Компанія запрошує в команду. Вимоги: мінімум 3 роки досвіду 3D Renderings; творчий хист і здатність перетворити побажання на дизайн; сильні організаторські здібності; можливість оцінити час роботи та вкластися у встановлений термін; знайомство з дизайнерським програмним забезпеченням та такими технологіями, як 3D Rendering, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Photoshop, CAD, SketchUP та Adobe Creative Suite.

Системний адміністратор в BDO

Міжнародна аудиторська компанія відкриває вакансію. Дистанційна робота з виїздом в офіс за потреби. Основні вимоги до претендентів: вища освіта; досвід роботи сисадміном від 2 років; англійська мова – достатня для ознайомлення з технічною документацією; досвід роботи з: Unix; мережевим обладнанням Forti; конфігурацією та обслуговуванням серверів HP, Dell; Microsoft Server 2008-2019 (ролі AD, GPO, DNS, WSUS, RA, RDP); Microsoft SQL Server; системами віртуалізації Hyper-V, VMware.

Викладач математики та фізики у Skype українською в "Навчальний центр "Ум"

Навчальний центр експрес-навчання запрошує в команду. Пропозиція для тих, хто може легко поєднувати два предмети одразу та більше. Вимоги до кандидата: міждисциплінарник (володіння двома предметами), бажання зробити кар'єру в освіті, вміння викладати українською. Обов'язки: проведення Skype-занять зі школярами 5-11 класів. Умови роботи: наявність ПК або ноутбука, базові навички роботи з пакетом Office.

Бухгалтер в Smart Solutions

Провідний HR-провайдер, який надає весь спектр послуг в галузі управління персоналом, шукає спеціаліста. Вимоги до кандидата: вища економічна освіта; досвід роботи від 1 року на посаді бухгалтера з ведення СПД; знання податкового законодавства України; знання програм 1С, Клієнт-банк, MS Office.

Молодший маркетолог з роботи з партнерами/блогерами в EVO

Сервіс для покупки та продажу речей шукає кандидата, який: розуміє основи інфлюенсер- і партнерського маркетингу та прагне розвиватися у цьому напрямку; грамотно розмовляє та пише українською і російською мовами; розуміє, як побудувати ефективну взаємодію з партнером та між командами для реалізації поставлених цілей; має досвід та навички написання цікавих та зрозумілих текстів; вміє організовувати свою роботу та слідкувати за дедлайнами.

Під час співбесіди кандидатам на посади не радять приписувати собі вигадані виконувані обов'язки, місця роботи та не набуті навички.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 вакансій для тих, хто не хоче приходити на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути