вівторок, 18 квітня 2023 15:44

TimberBot ГС "АДПУ" допомагає знаходити споживачів та постачальників на ринку деревини
Подія

  Telegram-бот інтегровано з електронними системами ліцензованих товарних бірж. Фото: aweu.org.ua
Telegram-бот інтегровано з електронними системами ліцензованих товарних бірж. Фото: aweu.org.ua

ГС "Асоціація деревообробних підприємств України" захищає інтереси учасників ринку деревини, а також всіляко намагається створити їм зручні умови при купівлі чи продажу ресурсу.

Так, у вересні 2022 року ГС "АДПУ" запустила Telegram-бот, який надає можливість створювати заявки на купівлю або продаж пиломатеріалів, необробленої деревини, паливної продукції та зорієнтуватися на ринку - побачити ціни та тренди.

Користувач має пройти нескладну процедуру реєстрації й заповнити заявки на продаж чи купівлю деревини за необхідними критеріями. Після цього в системі з'являться лоти чи запити які будуть надходити в автоматичному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біржові торги деревиною є зручними для учасників ринку

Слід зазначити, що Telegram-бот інтегровано з електронними системами ліцензованих товарних бірж, на яких відбуваються продажі необробленої деревини та пиломатеріалів державних лісових господарств.

"Ми запровадили цей інструмент, щоб значно полегшити й автоматизувати операції купівлі-продажу на ринку деревини. Допомогти продавцям та покупцям знайти один одного і швидко та вигідно реалізувати чи придбати продукцію. Інструмент має багато корисних функцій які оптимізують роботу. У системі станом на березень поточного року було зареєстровано вже понад 2800 користувачів та розміщено близько 1200 заявок. Учасники ринку оцінили ефективність та зручність використання TimberBot і тому ці цифри постійно зростають", - наголосив Голова ГС "АДПУ" Павло Васильєв.

Зараз ви читаєте новину «TimberBot ГС "АДПУ" допомагає знаходити споживачів та постачальників на ринку деревини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути