Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2020 17:45

STEM is FEM відправить українську школярку на конференцію Yale International в Рим

Українська школярка відвідає Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі навесні цього року разом із проєктом STEM is FEM. Участь у конференції стане призом наступного освітнього модулю по темі "Енергетика та Екологія", розповідає ініціатор проекту, інвестор Сергій Токарєв.

"Організатором римської конференції виступає один з "Великої трійки" вишів США - Єльський університет. Його випускниками були 5 президентів США, 13 Нобелівських лауреатів та 4 лауреати Оскару, – говорить Сергій Токарєв, – Цьогорічна конференція присвячена темі розвитку у новому поколінні відчуття себе "громадянами світу", та формулюванню компетенцій, які потрібні для існуванні у глобалізованому супільстві. Це трендова тема, яка має мотивувати нашу переможницю на розвиток та подальше професійне становлення".

Основні дискусії конференції відбуватимуться за темами - мистецтво, зміни клімату, вплив громадян на владу, лідерство у бізнесі і суспільстві та різноманіття і інклюзивность. Спікери представлятимуть комерційні та громадські організації, серед яких - ООН, Світовий Банк, Королівська академія мистецтв та Агентство США з міжнародного розвитку.

  Українська школярка відвідає Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі навесні цього року
Українська школярка відвідає Yale International Alliance Conference on Global Citizenship у Римі навесні цього року

"Візит на цю конференцію отримає переможниця фінального конкурсу освітнього модулю STEM is FEM на тему "Екологія і Енергетика". Модулю передує онлайн-конкурс на сайті проекту. 30 дівчат, які впораються найкраще, 15-16 лютого запросять на подію до Києва, - розповідає Сергій Токарєв, – Учасницею може стати старшколасниця з будь-якого населеного пункту України, яка ще не вступила до вишу. У Києві вони послухають мотиваційних спікерок, які досягли кар'єрних вершин, поспілкуються із жінками, які працюють у галузі екології чи енергетики та відвідають установи, що працюють у цьому напрямі".

Ще дві учасниці, що добре справляться із конкурсним завданням на модулі, отримають доступ до онлайн курсу від відомої освітньої платформи Udemy. Курс Ecosystem ecology (екологія екосистем) складається із 4 блоків, які викладаються за допомогою 3D-анімації, та допоможуть осягнути основні концепції екології, які складно зрозуміти без наочностей.

Переможниці двох попередніх модулів проєкту STEM is FEM - присвячених Біотехнологіям та ІТ - отримали участь у Webit Festival Europe та Women in Tech Perspectywy.

Зараз ви читаєте новину «STEM is FEM відправить українську школярку на конференцію Yale International в Рим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути