Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2013 07:00

Школярка плетінням кісок заробляє 2000 гривень
9

15 річна вінничанка Світлана Ковальська заплітає однокласниць та подруг. За зачіску в середньому бере 25-30 гривень."Минулої весни вчителька сказала, щоб всі дівчата прийшли в школу заплетені й у вишиванках для показу мод. Тоді не вміла заплітати нічого складнішого за звичайну косу. Пішла в перукарню, за простеньку зачіску заплатила 65 гривень, - розповідає Світлана.

- Потім стала цікавитися плетіннями. В інтернеті повно курсів, які вчать різним типам плетіння. Пробувала навчитись на собі, виходило поганенько. Впросила маму. Тепер новим видам плетіння навчаюся на ній. Зараз знаю більше двадцяти видів плетіння."Щодня Світлана заплітає 4-5 дівчат. Зачіска в середньому займає 7-8 хвилин".

Буває просять прийти раніше до школи щоб заплестись, - розповідає дівчина. - Сідаємо в класі чи як не дуже холодно на лавці перед школою. Зачіска тримається 2-3 дні. Буває підходять на перерві, теж швидко заплітаю. Якщо зіпсувалася протягом дня, після уроків переробляю безкоштовно."Складні зачіски, на які потрібно витрати понад пів години дівчина робить вдома.

"Це вечірні чи святкові кіски та різні види плетіння, - пояснює. - За минулий місяць заробила 2 тисячі гривень. Батьки були дуже здивовані. Зараз збираю на новий планшет".

Зараз ви читаєте новину «Школярка плетінням кісок заробляє 2000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути