вівторок, 13 червня 2017 17:24

Скільки людей втратять субсидію

Скільки людей втратять субсидію
2-5% людей не отримають субсидії на опалювальний сезон 2017-2018 років. Фото: napensii.ua

2-5% людей не отримають субсидії на опалювальний сезон 2017-2018 років. Міністерство соціальної політики України в ході переоформлення проводить перевірку сімей-одержувачів державної допомоги.

Про це заявив директор Департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталій Музиченко під час круглого столу, який був присвячений проблемі виплат субсидій на покриття вартості житлово-комунальних послуг, пише УНІАН.

"На сьогоднішній день ми набрали в принципі основну масу одержувачів субсидій. Ми не бачимо підстав для того, щоб ще нові сотні тисяч людей зверталися за субсидіями. Ми говоримо про те, що прийшов час перевірити цю інформацію. На сьогоднішній день близько 2-5% одержувачів субсидій отримують відмову у призначенні субсидії на наступний опалювальний період", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несплати держбюджету за пільговиків залишили киян без гарячої води - Київенерго

За словами Музиченко, рішення про відмову приймається на підставі того, що домогосподарство, яке хоче отримати субсидію, неправильно вказала склад або розмір доходів сім'ї, який є визначальним для отримання субсидії.

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко допускає додаткове виділення 10 млрд грн на житлові субсидії за внесення змін до держбюджету на 2017 рік.

Зараз ви читаєте новину «Скільки людей втратять субсидію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути