середа, 05 квітня 2017 16:42

Скільки коштує відпочинок на травневі свята

Автор: all-inclusive-turkey.com
  Тижневий відпочинок на двох до Турції обійдеться у $425.
Тижневий відпочинок на двох до Турції обійдеться у $425.

На Великдень українці залишаються вдома. А вже на травневі свята замовляють тури Україною. Також летять у Туреччину, де тижневий відпочинок на двох обійдеться у $425.

Про це в коментарі розповів Gazeta.ua менеджер компанії "Світлана Тур" Анна Костиря.

"Нині українці масово їздять Україною. Нам теж є чим похвалитися. Маємо плантації тюльпанів, долини нарцисів та сакур. Тижневий тур на Закарпаття обійдеться у 3750 гривень. У вартість входить проживання, проїзд, дворазове харчування, екскурсії. Поїздка на вихідні до Ужгорода, де ростуть сакури, коштує 1880 гривень. У ціну входить лише сніданок. Трохи дешевший вік-енд у Львові - 1700 гривень", - говорить Анна Костиря.

Цьогоріч Туреччина планує прийняти більш як мільйон українських туристів за розрахунками радника турецького міністерства культури й туризму Бакі Алчакара.

"Відколи підписали угоду між країнами, що українці можуть подорожувати за пластиковим паспортом у формі ID-картки, збільшиться наплив туристів. Відпочинок у Туреччині на старті сезону гарно продається. Запитів багато. Обирають курорти Аланії, Анталії. Ціни помірні. Туреччина бере тим, що там усе включено і не треба ні про що думати. Ціни стартують з 425 доларів на двох на 6-7 днів. Із собою варто ще взяти 100-200 доларів", - розповідає менеджер турагенства Оксана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок у Єгипті подорожчає

Є багато охочих, які залюбки купують тури в Європу. Якщо маєте мультивізу, то можна за €50 поїхати в тур. У вартість входить проїзд, проживання і страхування. Зручно їхати через угорську візу. Там спрощена система.

Обирають Угорщину, Австрію, Чехія, Нідерланди, Францію, Німеччину. Для туру Європою достатньо додатково з собою взяти ще €200.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує відпочинок на травневі свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути