середа, 04 серпня 2021 21:10

Скільки коштує найдешевша однокімнатна квартира

Скільки коштує найдешевша однокімнатна квартира
Серед покупців нерухомості інтерес зріс до квартир у новобудовах. Фото: pexels.com

У липні найдешевше вдалося придбати 1-кімнатну квартиру 26 кв м на вул. Сім'ї Сосніних у Святошинському районі. Житло коштувало $25,5 тис.

За $50 тис. купили 3-кімнатну квартиру площею 73 кв м у старому будинку на вул. Макіївській в Оболонському районі. $51 тис. коштувала 1-кімнатна квартира 35 кв м на вул. Русанівська Набережна у Дніпровському районі, передає АН "Благовіст".

На вул. Чорновола у Шевченківському районі за $100 тис. придбали 2-кімнатну квартиру площею 77 кв м. На вул. Січових Стрільців у тому ж районі купили 3-кімнатну квартиру площею 74 кв м за $102,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує орендувати квартиру

За 2-кімнатну квартиру 100 кв м на вул. Набережно-Рибальській у Подільському районі віддали $135 тис. На вул. Драгомирова у Печерському районі придбали 4-кімнатну квартиру площею 174 кв м за $530 тис.

"Ринок купівлі-продажу нерухомості Києва активний. Спостерігаємо зростання кількості угод кілька місяців поспіль. Ціни зростають і ця тенденція збережеться. Восени очікуємо ще більшу активізацію ринку", – говорить Олена Бібєрова, директор агентства.

У 2020 році в Україні від будівельних махінацій та банкрутств забудовників постраждали 200 тис. сімей, свідчать дані Міністерства розвитку громад та територій.

"Щоб не втратити гроші, інвесторам перед купівлею нерухомості необхідно звернутися до фахівців - брокерів, юристів, адвокатів. Крім того, обов'язково вивчіть договір, дозвільну документацію, суб'єктів, з якими плануєте інвестицію", - радить адвокат Дмитро Овсій.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує найдешевша однокімнатна квартира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути