середа, 20 березня 2019 18:01

Шинний завод "Росава" не займається торгівлею з ОРДЛО

Шинний завод "Росава" не займається торгівлею з ОРДЛО
У прес-службі компанії "Росава" заявили, що жоден з їхніх контрактів не укладено з представниками ОРДЛО. Фото: LIGA.net

Прес-служба компанії "Росава" просить звернути увагу на те, що нещодавно розповсюджена у ЗМІ інформація щодо торгівлі підприємства з так званими "ДНР" та "ЛНР" не відповідає дійсності, а заголовок та висновки, зроблені автором, мають провокативний характер і завдають шкоди діловій репутації та іміджу єдиного діючого шинного заводу в Україні.

"Росава" співпрацює з понад 200 клієнтами з 60 країн світу. Жоден з цих контрактів не укладений з представниками ОРДЛО. Продукція заводу відвантажується покупцям відповідно до контрактів безпосередньо зі складу заводу в м. Біла Церква. Прослідкувати подальше переміщення шинної продукції та отримати інформацію щодо географії продажів клієнтами керівництво заводу "Росава" не має можливості. Більш того, не існує жодних норм чинного законодавства України, які б зобов'язували відслідковувати кінцевого споживача будь-якої продукції.

Білоцерківський шинний завод - єдиний шинний завод, що залишився в Україні, виробляє понад 5 млн. шин на рік та єдине шинне виробництво в Україні, яке активно впроваджує програму модернізації виробництва. Нашу продукцію знають у більш, ніж 60 країнах світу. Продукція не поступається якістю провідним світовим виробникам. Крім того, ми забезпечуємо робочими місцями 3500 чоловік і є найбільшім роботодавцем в м. Біла Церква.Також наше підприємство є найбільшим бюджетоутворюючим підприємством Білої Церкви.

Зараз ви читаєте новину «Шинний завод "Росава" не займається торгівлею з ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути