пʼятниця, 12 березня 2021 21:10

Розповіли, скільки коштують квартири з ремонтом від забудовника

Розповіли, скільки коштують квартири з ремонтом від забудовника
Популярність квартир з ремонтом становить близько 10%. Фото: pexels.com

В Україні зростає популярність квартир з ремонтом. За 5 років їхня кількість може збільшитись до 20-25% від усього обсягу нового житла.

На сьогоднішній день популярність квартир з ремонтом становить близько 10% від споруджуваного обсягу. Але, в порівнянні з 2017 роком, затребуваність таких квартир збільшилася в середньому на 5%, пише 100realty.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, скільки українці беруть іпотечних кредитів і за якими ставками

В ЖК класів комфорт і комфорт+ ремонт від забудовника без меблів буде коштувати від $450 до $650 за кв. м. Вартість ремонту з меблями зростає до $800 - $1250 за кв. м. У бізнес-класі ціна ремонту стартує від $1000 - $1250 за кв. м.

"Забудовники шукають оптимальне поєднання реалізованих квартир з повноцінним ремонтом, чистової й чорнової обробкою. На сьогоднішній день можна говорити про "комбінованому" підході девелоперів: в деяких проектах квартири зі 100-відсотковим ремонтом становлять близько 10-20% від загальної кількості, найчастіше - це цілі окремі секції", – розповів, керівник проекту ЖК "Метрополіс" Вадим Войсевіч.

За рік ціни на житло в Україні злетіли на 20%. Тепер квартира в українській столиці коштує як у Бельгії, Греції, Польщі чи Угорщині й відчутно дорожча, ніж в Естонії, Латвії, Болгарії та Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, скільки коштують квартири з ремонтом від забудовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути