неділя, 05 липня 2020 20:11

Російської Федерації більше не існує, а гривня скоро перетвориться на веселі картинки: 5 блогів тижня

Російської Федерації більше не існує, а гривня скоро перетвориться на веселі картинки: 5 блогів тижня
Гроші закінчуються. У влади немає іншого виходу, крім як запустити друкарський верстат. Фото: bank.gov.ua

Gazeta.ua пропонує п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня на сайті.

1. Петра Порошенка травитимуть і далі. Бо цього хоче люмпенізована частина населення, президент Володимир Зеленський і олігарх Ігор Коломойський. Також це доцільно у контексті місцевих виборів, щоб показувати свою роботу. Але стратегія має недоліки. На цю вакханалію дивиться весь світ. І усім кривить рота від огиди. У цій ситуації зловтішно потирає руки в Кремлі маленька хвора людинка, вважає політолог Віктор Бобиренко.

2. Звільнення голови Нацбанку Якова Смолія - потужний сигнал закордонним партнерам і громадянам країни. Час, коли ми могли говорити хоча б про відносну стабільність національної валюти приходить до свого завершення. Незабаром гривня може перетворитися на веселі картинки, а не на гроші. У влади немає іншого виходу, крім як запустити друкарський верстат. Гроші закінчуються. Скоро навіть найвідданіші прихильники Володимира Зеленського помітять, що король - голий, пояснює публіцист Віталій Портников.

3. Епідемія Covid-19 чітко продемонструвала, що з комунікаціями у влади аж ніяк не 36,6. Наша влада хибно поклалася на свідомість громадян, а громадяни – на компетентність можновладців. До другої хвилі є час виправити помилки, наголошує кандидат філософських наук Максим Кияк.

4. Президент Росії Володимир Путін планував обнулити свої президентські терміни, й у нього це вийшло. Але попутно він обнулив державу під назвою "Російська Федерація". Її більше немає. Є оболонка, всередині якої згусток брехні, насильства, зростання бідності, лютої злоби й агресії до всього прогресивного всередині цієї території і за її межами, міркує російський журналіст Ігор Яковенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вважають нас неправильними "русскими", своїми хворими братюньками

5. Восени 2020 року Путін може провести вторгнення в Україну, щоб захопити дамбу в Херсоні, яка перекриває воду з Дніпра в Крим. У Кремлі будуть виправдовуватися за це гуманітарною катастрофою, щоб уникнути різкої критики і жорстких наслідків з боку Заходу. Потрібно вже сьогодні підготуватися до оборони. Зволікання і бездіяльність будуть на совісті Зеленського, переконаний громадсько-політичний діяч Борислав Береза.

Зараз ви читаєте новину «Російської Федерації більше не існує, а гривня скоро перетвориться на веселі картинки: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути