пʼятниця, 19 квітня 2019 21:10

Робота репетитором: кого шукають і скільки платять фахівцям

В Україні зріс попит на репетиторів. Найчастіше шукають викладачів іноземних мов, гуманітарних наук, математики та інформатики.

"Найбільше батьки готові платити репетиторам іноземних мов, зокрема англійської. Ціни залежать від того, хто вас навчатиме. Якщо вчитель у школі, то може бути і 100 гривень за заняття. Щоправда у середньому година з репетитором коштує 200 і більше гривень. На другому місці йдуть українська мова і математика. За годину заняття репетитори беруть від 70 до 300 гривень", - говорить організатор Клубу репетиторів Олександра Руденко, передає ubr.ua.

Автор: hh.ua
  Найчастіше шукають викладачів іноземних мов, гуманітарних наук, математики та інформатики.
Найчастіше шукають викладачів іноземних мов, гуманітарних наук, математики та інформатики.

За її словами, сезон у репетиторів триває від вересня до початку травня. Водночас викладачів починають шукати вже у травні.

На сайтах пошуку роботи найбільше вакансій для репетиторів з досвідом роботи від 1 до 3 років. Щоправда останнім часом зростає попит і на викладачів без досвіду репетиторства.

Автор: hh.ua
  На сайтах пошуку роботи найбільше вакансій для репетиторів з досвідом роботи від 1 до 3 років.
На сайтах пошуку роботи найбільше вакансій для репетиторів з досвідом роботи від 1 до 3 років.

Центри репетиторства пропонують роботу фахівцям на повний робочий день і з повною зайнятістю. Готові навчати їх, працевлаштовувати за договором, відкривати ФОП і сплачувати податки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто і чому не працює в Україні

"Існують біржі репетиторства. Там можна залишити замовлення, і вам підберуть фахівця. Можна шукати фахівців через соцмережі. Зараз репетитори і освітні центри досить активно займаються просуванням своїх послуг в інтернеті. Через сарафанне радіо теж шукають репетиторів", - пояснює Олександра Руденко.

Торік в Україні виявили понад 25 тис. працівників без належного оформлення трудових відносин. На роботодавців наклали штрафи на суму близько 1,7 млрд грн. Найбільше неофіційно оформлених працівників у торгівлі, готелях, ресторанах, на будівництві, в промисловості та сільському господарстві.

Зараз ви читаєте новину «Робота репетитором: кого шукають і скільки платять фахівцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути