неділя, 09 липня 2017 16:42

Результати інвестування за першу половину 2017 року

Ось і пролетіли перші шість місяців поточного року. Що змінилося в інвестуванні в брокерській компанії за цей час? Визначимо кілька головних тез.

Якщо говорити про найбільш результативних ПАММ-рахунках за першу половину 2017 року, то позиції в рейтингу змінилися. Багато управляючих рахунками через зниження інтенсивності своєї торгівлі виявилися аутсайдерами Топ-15 ПАММ-рахунків за кількістю інвестицій. Зате в вищі рядки змогло прорватися кілька нових перспективних керуючих.

Рейтинг Топ-15 ПАММ-рахунків від за капіталом інвестицій станом на 09.07.2017 має такий вигляд:

 

Gazeta.ua також продовжує залишатися в лавах клієнтів компанії і, хоча за ці півроку через зниження інтенсивності торгівлі деякими керівниками ПАММ-рахунками, дохід від інвестицій в дещо меншими темпами, але як і раніше напрацьовується.

Наскільки в принципі привабливим на сьогодні є Форекс? Відповімо так, що поки є різні валюти, є котирування по ним, то буде і Форекс. Що в ньому (які продукти) цікаво зараз? Вважаємо, що найпопулярнішим інвестиційним продуктом на ринку Форекс на даний момент є індекси ПАММ-рахунків з плечем, з яких можливо отримувати прибуток з тисячі доларів як з п'яти тисяч. Цей революційний інвестиційний інструмент від брокерської компанії дозволяє множити розмір вашої інвестиції від 2 до 5 разів! Тільки уявіть собі, ви інвестуєте в індекси ПАММ наприклад 1000 доларів, а прибуток отримуєте як від 5000 доларів, тобто в 5 разів більше, ніж якщо б ви отримали без цього унікального продукту - ПАММ-індексу з плечем. Також цікаво відзначити, що серед інвесторів зараз виявлений особливий інтерес до торгівлі контрактами на різницю (CFD) на біткоіни і інші криптовалюти, а також на ICO (аналог IPO на ринку криптовалюта), смарт-контракти та їх інтеграція в Форекс-брокериджі - щоб в компанії, в яку ви інвестуєте, ви одночасно могли виступати акціонером.

Чого як клієнтові насамперед хочеться бачити в подальшому? Звичайно ж, подальшого розвитку компанії , чого щиро брокеру і побажаємо.

Зараз ви читаєте новину «Результати інвестування за першу половину 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути