неділя, 10 червня 2018 21:10

Рекрутери розповіли, як досягти успіхів на роботі

Рекрутери розповіли, як досягти успіхів на роботі
Щоб бути затребуваним на ринку праці і отримати роботу мрії, експерти радять не ховатися від проблем, вірити у свої сили і постійно вдосконалювати власні вміння. Фото: chomu.pp.ua

Стати кар'єристом в хорошому сенсі цього слова не просто. Для цього потрібна маса часу і зусиль.

Як бути затребуваним на ринку праці і отримати роботу мрії, пише Work.ua.

Починайте працювати ще під час навчання

Використовуйте будь-яку можливість . Працюйте влітку чи знайдіть підробіток у вільний від навчання час. Не обов'язково працювати за професією. Важливо розвинути вміння комунікувати з різними людьми у різних умовах.

Не ховайтеся від проблем

Щоб бути успішним у роботі знадобиться уміння вирішувати проблеми будь-якого характеру. Потрібно вміти визначати, який характер носить проблема, як краще її вирішити з мінімальними втратами. Це стосується і особистого, і професійного життя.

Навчіться сприймати факти такими, як вони є

Не будуйте ілюзій. Завжди правильно сприймайте ситуацію. Аналізуйте те, що відбувається. Уміння відрізняти випадкові ідеї від важливих фактів, а мрії від цілей не менш цінне, ніж уміння скласти фінансовий звіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку роботу пропонують студентам

Полюбіть зміни

Часто люди позбавляють себе шансу на просування по кар'єрних сходах через страх змін. Вони не хочуть міняти місце роботи, розширювати зону своєї відповідальності, брати на себе більше обов'язків. Однак за межами звичних обов'язків знаходиться те, заради чого ви постійно працюєте. Наприклад, підвищення по роботі. Готовність приймати зміни – необхідна якість для тих, хто хоче чогось досягти.

Вірте в себе

Ніколи не відступайте від поставлених цілей. Вірте в себе і свої сили. Будьте наполегливі. Чим більше зусиль ви докладете, щоб стати успішним, тим більша ймовірність, що у вас вийде.

Щоб мати гарні стосунки з колегами і керівництвом, завжди потрібно аналізувати свої вчинки. Крім того, впевнено себе поводити.

Зараз ви читаєте новину «Рекрутери розповіли, як досягти успіхів на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути