понеділок, 10 жовтня 2011 12:53

Рада дозволила залити в "Антонов" 200 мільйонів

Рада дозволила залити в "Антонов" 200 мільйонів

Верховна Рада в четвер ухвалила закон "Про внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2011 рік", що пропонує з метою стабілізації роботи авіапрому збільшення статутних фондів підприємств, що входять в ДАК "Антонов" на 200,788 млн грн ($ 24,7 млн) .

Закон був ухвалений 334-ма депутатськими голосами.

Законопроект був внесений народним депутатом Олександром Козубом (Партія Регіонів).

Згідно з даними в пояснювальній записці до законопроекту, дефіцит оборотних коштів, необхідних для виконання виробничої програми 2011 року учасників держконцерну - ДП "Антонов", Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП), ДП "Завод 410 ГА" становить 200788,3 тис. грн.

"Враховуючи, що до кінця поточного року залишається три місяці, ця проблема може бути вирішена шляхом надання державної підтримки зазначеним підприємствам авіабудівної промисловості через механізм поповнення їхніх статутних фондів", - йдеться в пояснювальній записці.

ДП "Антонов", філія ДП - "Серійний завод "Антонов" (раніше - КиДАЗ "Авіант"), ДП "410-й завод цивільної авіації" (всі - Київ), ХДАВП з 2008 року входять в створений за рішенням уряду ДАК "Антонов".

Зараз ви читаєте новину «Рада дозволила залити в "Антонов" 200 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути