понеділок, 10 листопада 2014 14:16

Путін пообіцяв азіатам стабілізувати рубль

Путін пообіцяв азіатам стабілізувати рубль
Фото: dni.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін запевняє, що російська влада повністю контролює економічну ситуацію у країні.

Про це він заявив на Діловому саміті форуму Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), який відкрився у понеділок у Пекіні, повідомляє Укрінформ.

"Важливо, що наші базові показники щодо золотовалютних резервів та платіжного балансу залишаються на хорошому рівні. Це дає змогу нам контролювати ситуацію без додаткових екстраординарних заходів", - запевнив Путін присутніх.

При цьому він пообіцяв не запроваджувати обмеження на рух капіталу, а також стабілізувати курс рубля, який сьогодні, за словами Путіна, переживає "спекулятивні стрибки".

"Ці події, які ми зараз бачимо у Росії, абсолютно не пов'язані з фундаментальними економічними причинами і чинниками", - натякнув російський керівник на політичне підгрунтя того, що відбувається.

Звертаючись до керівників азіатського бізнесу, він наголосив, що "для Росії взаємодія з азіатсько-тихоокеанським регіоном - стратегічний, пріоритетний напрямок".

Нагадаємо, 22-й саміт АТЕС проходить у Пекіні 10-11 листопада. Тема зустрічі - "Нове бачення для Азіатсько-Тихоокеанського регіону: креативність, взаємозв'язок, інтеграція, процвітання".

Зараз ви читаєте новину «Путін пообіцяв азіатам стабілізувати рубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути