субота, 23 листопада 2013 10:45

Прокуратура попалась на непрозорій закупівлі: на папір спустили мільйон гривень

Генеральна прокуратура закупила 35 тисяч пачок офісного паперу. Договір уклали 18 листопада на 1 млн. 43 тис. 700 грн, повідомляє "Вісник державних закупівель".

У торгах брали участь дві фірми — приватне підприємство "Папірканцторг" та ТОВ "Український папір". Gazeta.ua з'ясувала, що вони мають однакові телефони, хоч і подавалися на торги як два різних підприємства, не пов'язаних між собою.

 

Приватне підприємство "Папірканцторг" має статутний капітал 1 тис. грн. Сайту не має. Але перше ж посилання в Інтернеті на "Папірканцторг" містить його телефони. Основний — (044) 494 35 14, за ним можна додзвонитися керівникові і засновнику Олегу Роженку. Цей же номер є на офіційному сайті другої фірми, яка брала участь у торгах - ТОВ "Український папір". Але за цим номером в "Українському папері" можна додзвонитися до відділу канцелярських товарів. Засновник "Українського паперу" - Володимир Михайленко. Статутний капітал — 28 тис. 200 грн.

 

Нагадаємо, в Законі України "Про здійснення державних закупівель" сказано, що замовник торгів приймає рішення про відмову учаснику, якщо виявлено факт участі учасника у змові. В цьому випадку замовник торгів — Генпрокуратура.

 

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура попалась на непрозорій закупівлі: на папір спустили мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути