пʼятниця, 31 травня 2019 11:48

Приватизація Укрпошти: хто готовий вкладати гроші у компанію

Приватизація Укрпошти: хто готовий вкладати гроші у компанію
Приватизація дозволить залишитися компанії конкурентоспроможною, залучати кошти і технології для свого розвитку. Фото: Міністерство інфраструктури України

Укрпошту можуть приватизувати китайські компанії.

"Мав переговори з великими китайськими компаніями. Зробив усе, щоб переконати їх заходити і навіть брати участь у можливій приватизації Укрпошти, використовуючи цю можливість для себе, щоб зробити транзитний майданчик в Європу і Туреччину" , - написав у Facebook голова правління Укрпошти Ігор Смілянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта підвищила тарифи

За його словами, Alibaba любить працювати через партнерів і ділити ризики з ними. Однак вони вимагають визначеності, зрозумілої стратегії та правил на митниці.

"Приватизація дозволить Укрпошті залишитися конкурентоспроможною. Завдяки цьому можна залучати кошти і технології для свого розвитку. Треба не відстоювати уявне народне надбання і стратегічні активи, а знайти інший спосіб залишитися конкурентоспроможними у світовій економіці", - додав Смілянський.

Із 1 квітня зарплата працівників Укрпошти зросла на 6%. На стільки ж зростуть виплати з 1 липня. Підвищення зарплат чекає на листонош і керівників сільських відділень, які отримують менше мінімалки з розрахунку на повну зайнятість. Зарплати зростуть завдяки додатковому фінансуванню на покриття збитків із доставки пенсій.

Зараз ви читаєте новину «Приватизація Укрпошти: хто готовий вкладати гроші у компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути