четвер, 27 грудня 2018 12:59

Укрпошта підвищила тарифи

Укрпошта підвищила тарифи
Вартість універсальних послуг з пересилання простих бандеролей до 3 кг залишилася на рівні 2018 року. Фото: з відкритих джерел

Укрпошта підвищила вартість універсальних послуг з пересилання простої письмової кореспонденції. Вагою від 1 г до 3 кг включно на 14,3% - для непріоритетних, на 11,1% - для пріоритетних відправлень.

Також з 1 січня 2019-го підвищується вартість лінійок тарифів із пересилання відправлень "Стандарт", "Експрес" і "SmartBox", про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Це вже другий етап підвищення, затвердженого Нацкомісією, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформацізаціі.

Вартість універсальних послуг уз пересилання простих бандеролей до 3 кг залишилася на рівні 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта скасувала доплату за доставку в села

Вартість пересилання відправлення у тарифній лінійці "Стандарт" вагою 10 кг становитиме 42 грн у межах області, 48 грн - у межах України (діючі тарифи 39,6 грн і 45,6 грн відповідно).

Вартість відправлення вагою 30 кг становитиме 80 грн у межах області, 85 грн - у межах України (діючі тарифи 75 грн і 81 грн відповідно).

Обмеження розмірів відправлення по довгій стороні для тарифної лінійки "Стандарт" збільшиться з 50 см до 70 см, ціна за адресний забір відправлення - на 3 грн.

Вартість пересилання відправлення у тарифній лінійці "Експрес" вагою 10 кг становитиме 49 грн у межах області, 55 грн - у межах України (діючі тарифи 44 грн і 50 грн відповідно).

Вартість відправлення вагою 30 кг становитиме 90 грн у межах області, 95 грн - у межах України (діючі тарифи 84 і 90 грн відповідно).

Із 17 грудня Укрпошта офіційно призупинила закриття сільських відділень. Також на роботу повернуть працівників, звільнених раніше через оптимізацію сільської мережі.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта підвищила тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути