четвер, 14 квітня 2011 09:23

Податкова похвалилася 2 мільярдами, збереженими для держави

Податкова похвалилася 2 мільярдами, збереженими для держави

У 2011 році більше 600 кримінальних справ, порушених податковою міліцією, направлені до суду з обвинувачувальними висновками.

Про це заявив перший заступник голови Державної податкової служби - начальник податкової міліції Андрій Головач, повідомляє прес-служба Кабміну.

За його словами, дев'ять із десяти викритих злочинів - тяжкі та особливо тяжкі, більша частина справ порушується за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Разом із тим Головач наголосив, що "головне завдання податкової міліції - не посадити за ґрати, а забезпечити надходження до бюджету недоплачених податків".

З початку 2011 року відшкодовано збитків за кримінальними справами та стягнуто за результатами перевірок більше півмільярда гривень.

Також упереджено незаконне відшкодування ПДВ на суму 1,5 мільярда гривень, припинений незаконний обіг товарів на суму майже 300 мільйонів гривень.

Таким чином, загалом податкова міліція зберегла для держави більше 2 мільярди гривень.

Підрозділами податкової міліції за цей час ліквідовано 40 конвертаційних центрів.

Стягнуто до бюджету 80 мільйонів гривень несплачених податків з суб'єктів господарювання, які скористались послугами цих центрів для ухилення від оподаткування.

Зараз ви читаєте новину «Податкова похвалилася 2 мільярдами, збереженими для держави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути