Ексклюзиви
Середа, 28 жовтня 2020 22:04

"Перший місяць дарували другу пачку пельменів безкоштовно"
5

Рецепт пельменів створили самостійно. В начинку додають лише м'ясо і спеції
Фото: Олексій Тітов
Рецепт пельменів створили самостійно. В начинку додають лише м'ясо і спеції
Рецепт пельменів створили самостійно. В начинку додають лише м'ясо і спеції
Рецепт пельменів створили самостійно. В начинку додають лише м'ясо і спеції
Рецепт пельменів створили самостійно. В начинку додають лише м'ясо і спеції

Бізнес на пельменях можна організувати за кілька місяців. Про це розповідає киянин Олексій Тітов.

"У нас з друзями є традиція, щороку на 1 січня робити велику кількість пельменів і ранок починали саме з них. Торік не мали часу, вирішили купити пельмені. Нас не цікавила ціна, аби були смачними. Обійшли велику кількість супермаркетів, але справді якісних так і не знайшли. Тоді вирішили зробити пельмені самостійно, а згодом започаткували власну торгову марку "Чесні пельмені" і запустили виробництво", – каже Олексій Тітов.

Першу партію свинячо-яловичих пельменів ліпили власноруч за власним рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Під час карантину вдалося запустити онлайн сироварню"

"У нас авторські рецепти тіста, фаршу, суміші спецій. Назвали їх чесними, бо вони справжні: там відбірні свіжі продукти, справді багато м'яса, ручна ліпка, як у домашніх. Всі хто скуштував, кажуть це смачно. Багато пишуть, що це найсмачніші пельмені, що вони коштували. Виробництво організували під Києвом", - каже Олексій.

Замовлення приймають у столиці. Рекламують свої вироби у соцмережі. 600- грамова пачка пельменів коштує 200 гривень.

"Аби залучити більше покупців, перший місяць дарували другу пачку пельменів безкоштовно. Треба розуміти, що ціна пельменів не лише в інгредієнтах. Тут багато чого: зарплатня, оренда, комунальні, спеціальне обладнання та інструменти (холодильні камери, столи, тощо), інші витратні матеріали, податки, реклама. До того ж, у пельменях з ручною ліпкою вкладено багато праці. Бізнес на одному продукті може окупитися й за рік, але ми поки над цим не думаємо. Вкладаємо в якість. Кожну партію неодмінно куштуємо, щоб було смачно", - продовжує Олексій.

Люди спершу брали по 1-2 пачки пельменів, а згодом по 6 і більше. Відмічали у коментарях своїх знайомих і друзів. А згодом виробництво помітила мережа супермаркетів "Сільпо" і запропонували там продавати свою продукцію.

Киянка Юлія Курак покинула роботу маркетологом і почала пекти пироги. Першу продукцію робила вдома і вкладення у пекарню становили близько 4 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «"Перший місяць дарували другу пачку пельменів безкоштовно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25638
Голосування Чи подорожчають продукти через відміну державного регулювання цін?
  • Так, виробники і магазини скористаються цим
  • Так, але подорожчають тільки найпопулярніші товари
  • Ні, будуть лише сезонні коливання цін
  • Деякі товари подешевшають
  • Державне регулювання - це радянський пережиток. Його треба відмінити
Переглянути