середа, 21 листопада 2012 11:23

Одним законопроектом проблему з валютою не вирішити – Горбаль

Одним законопроектом проблему з валютою не вирішити – Горбаль
За словами Горбаля, запропонована ініціатива могла бути лише короткотерміновим вирішенням проблеми. Фото: ukr.obozrevatel.com

Народний депутат 6-го скликання від Партії регіонів Василь Горбаль прокоментував Gazeta.ua свою заяву в Фейсбуці, що, мовляв, "валюту в населення треба просто вилучати".

"Звичайно, мій коментар у Фейсбуці – це жарт, – говорить він. – А насправді я розумію, що ця ситуація вже давно потребує свого вирішення і все лежить у площині економічних реформ. Тобто країні треба продовжувати реформи, не оглядатися на певну політичну кон'юнктуру. Ті слова, які здаються такими банальними й пафосними в плані підтримки малого та середнього бізнесу – усі ці речі потрібно просто робити. От, власне, і все".

На думку "регіонала", слід підтримувати вітчизняного виробника, щоб зростало національне виробництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати відхилили податок на продаж валюти

"І тоді нам вдасться мінімізувати всі ті кризові явища, які зараз є. Тому що непрості тенденції спостерігаються в світі, які опосередковано впливають, звичайно, й на те, що відбувається в Україні. Тому задача така комплексна. Сказати, що це можна вирішити одним законопроектом – звичайно ні. Ми розуміємо, що ця ініціатива, яка пропонувалася, могла би бути тільки короткотерміновим якимось заходом з точки зору призупинення якихось негативних тенденцій. Однак у будь-якому випадку для економіки потрібний зовсім інший набір дій", – зазначив Горбаль.

Нагадаємо, 20 листопада Віталій Хомутинник відкликав свій законопроект про введення 15% податку на продаж валюти з метою його доопрацювання.

Зараз ви читаєте новину «Одним законопроектом проблему з валютою не вирішити – Горбаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути