пʼятниця, 13 травня 2011 10:04

Новий суперкар від Lamborghini оснастять одним з найбільших моторів
9

Фото: Фото: Mostrodi-potenza

У Пенсільванії, США, мають намір випустити 2000-сильний суперкар італійського походження і з італійським же ім'ям. Концептуальний прототип, що з'явився на світ в рамках дизайнерської програми, фінансованої Lamborghini, знайде серійне втілення.

Права на випуск концепту Lamborghini Indomable придбала американська компанія 215 Racing. Дизайн суперкара розробили два художники Даніель Очоа і Альберто Альбіларес в рамках програми підтримки дизайнерів, що спонсорується Lamborghini - цим і пояснюють назву та зовнішній вигляд суперкара.

Якщо проект добереться до серійного втілення, він буде називатися Mostro Di-Potenza SF22 і отримає середньомоторну компоновку. В межах колісної бази майбутнього суперкара розташується один з найбільших на сьогодні восьмициліндрових моторів - обіцяно, що його робочий обсяг становитиме 9,4 л. Двигун побудують на базі блоку від General Motors обсягом 572 куб. дюйми, забезпечать подвійним турбонаддувом і отримають 2 тис. к.с., трансльованих на задню вісь через секвентальну КПП.

В основу кузова повинен лягти карбоновий монокок. У результаті Mostro Di-Potenza SF22 буде розганятися до 100 км / год за 2,5 сек., а квотермайл пролітати за 9,5 сек.

Компанія з Пенсільванії вже відкрила прийом замовлень, причому при оформленні потрібно внести депозит у $ 1 тис. Однак готовий автомобіль (перші примірники повинні з'явитися в середині 2012 року) коштуватиме не менше $ 950 тис.

Зараз ви читаєте новину «Новий суперкар від Lamborghini оснастять одним з найбільших моторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути