середа, 02 березня 2011 12:03

Нові Lamborghini та Peugeot вразили Женеву
23

Peugeot 3008
Фото: Фото: Reuters
Peugeot 308
Mercedes-Benz C 300
Kia Picanto
Alfa Romeo 4C

На щорічному Женевському автосалоні, який для журналістів відкрився у вівторок, 1 березня, пройшли десятки світових прем'єр.

Однією з найцікавіших новинок одного з найпрестижніших світових автомобільних оглядів експерти назвают Hyundai i40. Автомобіль прийшов на зміну моделі Sonata. Також вони виокремили оновлену версію Peugeot 308. У моделі змінилася решітка радіатора, бампери, покращилася оптика, зміни торкнулися і "начиння" автомобіля.

Ford розкрив дизайн нового сімейного автомобіля B-Max. Родзинкою моделі, побудованої на платформі Fiestа, стала відсутність традиційної середньої стійки і наявність зсувних задніх дверей.

Оновив модельний ряд й інший італійський виробник спортивних суперкарів - Lamborghini, продемонструвавши давно очікувану новинку Avendator. Автомобіль із 700-сильним 12-циліндровим двигуном і роботизованою семиступінчастою коробкою передач прийшов на зміну популярному Lamborghini Murcielago, що випускався з 2001 року. Машина також повнопривідна. Витрата палива нової моделі на 100 кілометрів - 17,2 літра в змішаному циклі і 27,3 - в міському.

Всього ж на час проведення Женевського автосалону заплановано близько 170 світових прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Нові Lamborghini та Peugeot вразили Женеву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути