пʼятниця, 24 січня 2020 00:06

Німецька залізнична компанія Deutsche Bahn все-таки обговорює управління "Укрзалізницею"

Німецька залізнична компанія Deutsche Bahn все-таки обговорює управління "Укрзалізницею"
"Укзалізницею" будуть керувати німці. Фото: РБК

Стратегічне партнерство АТ "Укрзалізниця" і німецького залізничного оператора Deutsche Bahn допрацьовується і буде включати в себе різні формати співпраці, в тому числі і операційне управління "Укрзалізницею" з боку DB.

"Обговорюються подальші деталі співпраці, включаючи участь в питаннях оперативного управління", - йдеться в офіційній заяві Deutsche Bahn.

На початку лютого 2020 року член правління DB по інфраструктурі Рональд Пофалла і представники уряду України підпишуть меморандум про взаєморозуміння, в якому будуть узгоджені подальші деталі.

DB Engineering & Consulting - інженерно-консалтингова компанія Deutsche Bahn по інфраструктурі, мобільності і транспорту - в майбутньому буде консультувати і підтримувати "Укрзалізницю" в питаннях управління та з технічних питань. Про що і був підписаний меморандум в Давосі.

У Deutsche Bahn відзначили, що DB E & C є однією з провідних інжинірингових і консалтингових компаній в транспортному секторі. У компанії працюють близько 5000 співробітників з 80 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця почала перевозити більше людей в країни ЄС

22 січня був підписаний меморандум між Deutsche Bahn і Міністерством інфраструктури України. Згідно з текстом меморандуму, сторони будуть вивчати можливості створення стратегічного партнерства між "Укрзалізницею" і DB.

Зараз ви читаєте новину «Німецька залізнична компанія Deutsche Bahn все-таки обговорює управління "Укрзалізницею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути