Ексклюзиви
середа, 20 березня 2013 14:32

Nemiroff: Суд зобов'язав змінити генерального директора

Nemiroff: Суд зобов'язав змінити генерального директора
Алла Глусь. Фото: vinnitsa.info

19 березня Київський Апеляційний суд визнав законним рішення компанії Nemiroff Holdings Limited про зміну директорів своїх дочірніх підприємств та припинення повноважень Алли Глусь.

Суд також зобов'язав екс-директора "УГК "Nemiroff "Аллу Глусь передати печатку і всі документи підприємства новому генеральному директорові - Юрію Сорочинському, призначеного на цю посаду 20 жовтня 2011 року. У свою чергу, державний реєстратор у Немирівському районі Вінницької області має внести відповідні зміни в єдиний держреєстр України.

Раніше у відношенні державного реєстратора Немирівської райадміністрації в Вінницькій області Лахніка А.А. були відкриті одразу дві кримінальні справи, підставами для яких послужили факти систематичного невиконання реєстратором своїх посадових обов'язків. Зокрема, Лахнік відмовився внести до реєстру інформацію про відкликання про відкликання Алли Глусь з посади генерального директора дочірнього підприємства "УГК "Nemiroff". До призначення реєстратором в 2012 році він працював начальником юридичного відділу у Алли і Олександром Глусем.

Здійснені в кінці 2012 року перевірки Державної реєстраційної службою діяльності Лахніка підтвердили факти неналежного виконання ним своїх обов'язків і голові районної адміністрації Немирівського району Михайленку П.М. були дані вказівки про усунення всіх виявлених порушень. Проте жодної реакції з боку Михайленка так і не було, а розпорядження про залучення Лахніка до відповідальності було проігноровано.

Тепер правомірність дій Лахніка оцінюють правоохоронні органи. Зокрема, Немирівський районний суд Вінницької області відмовив Аллі Глусь в її позові про відновлення на роботі, заявленому проти компанії Nemiroff Holdings Limited - 100% власника дочірнього підприємства "УГК "Nemiroff". До цього, в 2011 році, було визнано законним рішення про дострокове припинення повноважень голови спостережної ради Олександра Глуся.

Зараз ви читаєте новину «Nemiroff: Суд зобов'язав змінити генерального директора ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути