четвер, 31 січня 2019 15:56

Назвали найкращих роботодавців України

В Україні обрали найкращих роботодавців. У п'ятірку лідерів увійшли "1+1 media", ТОВ "Агротек", Альфа-Банк, компанії Winner та WOG.

Крім того, кращими стали компанії Vodafone Україна, Київстар, Coca-Cola, Comfy та Креді Агріколь Банк, свідчать результати дослідження HeadHunter.

Автор: hh.ua
  Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року.
Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року.

Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року. У ньому враховували як оцінки пошукачів, так й експертів. Адже сьогодні на ринку праці кандидати все активніше самостійно обирають роботодавців, а не навпаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зросли зарплати українців наприкінці минулого року

При оцінюванні експерти враховували прозорість та соціальну відповідальність бізнесу, стабільність компанії, корпоративну культуру, репутацію роботодавця та соціальні гарантії для працівників.

Пошукачі в основному звертали увагу на стабільність компанії, корпоративну культуру, розташування офісу, наявність іноземних інвестицій чи міжнародного капіталу. Враховували відгуки про компанію в інтернеті.

В Україні у VI кварталі 2018-го найбільш затребуваними були фахівці у сфері торгівлі та логістики. Попитом користувалася категорія "робота за кордоном". Роботодавці шукали обслуговуючий персонал до барів і ресторнів. Пропонували роботу у сфері виробництва та енергетики. Водночас попит на будівельників і фахівців агросектору різко впав.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращих роботодавців України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути