вівторок, 01 вересня 2020 21:10

Назвали найдешевшу квартиру для оренди

Назвали найдешевшу квартиру для оренди
Наприкінці літа активізувався ринок оренди столичної нерухомості. Фото: pixabay.com

У серпні найдешевше орендували однокімнатну квартиру площею 30 м² на вул. Пирогівський шлях у Голосіївському районі - 6000 грн.

За 10 260 грн зняли квартиру площею 43 м² на вул. Руданського у Шевченківському районі. Оренда двокімнатної квартири 51 м² на вул. Митрополита Липківського у Солом'янському районі коштувала 13 700 грн, пише АН "Благовіст".

На вул. Микільсько-Ботанічній у Голосіївському районі за 17 550 грн орендували трикімнатну квартиру площею 74 м². За 27 000 грн зняли трикімнатну квартиру площею 81 м² у Шевченківському районі. У Голосіївському районі за оренду "двокімнатки" площею 71 м² заплатили 27 270 грн.

За 40 500 грн зняли двокімнатну квартиру площею 60 м² на бул. Лесі Українки у Печерському районі. За 67 500 грн - чотирикімнатну квартиру площею 135 м² на вул. Коновальця у цьому ж районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ринку новобудов - криза: експерт назвав причину

Найдорожче коштувала оренда квартири площею 198 м² на вул. Хрещатик у Шевченківському районі - 189 000 грн.

"Ринок оренди помітно активізувався в останній тиждень серпня. До Києва повернулися студенти", – каже Олена Бібєрова, гендиректор агентства.

У Києві кімнату можна орендувати в середньому за 3-4,5 тис. грн. Популярне таке житло серед студентів і людей, які приїздять на роботу до столиці. Найнижчі ціни у Деснянському, Святошинському та Дніпровському районах.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдешевшу квартиру для оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути