неділя, 09 червня 2013 01:31

Нардепи радитимуться з "айтішниками" з метою розвитку вітчизняної ІТ-індустрії

Нардепи радитимуться з "айтішниками" з метою розвитку вітчизняної ІТ-індустрії
Фото: www.kakdelat.ru

Забезпечити подальший системний розвиток ІТ-галузі можливо лише за умови об'єднання зусиль і врахування всіх потреб ІТ-ринку України. Про це сказав голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерій Омельченко.

Він зазначив, що під час останнього засідання Комітету ВР з питань інформатизації та інформаційних технологій було прийнято рішення про створення Експертної ради при Комітеті, до складу якої увійдуть представники провідних ІТ-компаній, громадських організацій, наукових та навчальних установ, міжнародних організацій, експерти ІТ-сфери та ін.

Цей орган дозволить узагальнити пропозиції учасників ринку щодо розвитку IT-галузі і створить ефективну платформу для конструктивного діалогу та плідної законодавчої роботи.

"Участь в законотворчому процесі представників ІТ-громадськості дозволить нам створити дійсно актуальні, прогресивні і необхідні законодавчі акти. Не сумніваюся, що найближчим часом завдяки продуктивній співпраці Комітету ВР з питань інформатизації та інформаційних технологій та Експертної ради, будуть створені умови для прискореного розвитку інформаційного суспільства, підвищення конкурентоспроможності України за рахунок широкого впровадження ІТ, поліпшення життєвого рівня населення в інтересах демократичного суспільства", - зазначив Омельченко

Нагадаємо, 22 травня 2013 року Комітет Верховної Ради з питань інформатизації та інформаційних технологій на своєму засіданні ухвалив рішення про створення Експертної ради при Комітеті.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи радитимуться з "айтішниками" з метою розвитку вітчизняної ІТ-індустрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути