понеділок, 30 травня 2011 16:51

"Нафтогаз" вже не хоче займатися родовищами в Росії

"Нафтогаз" вже не хоче займатися родовищами в Росії

"Нафтогаз" скасувала тендери з оцінки запасів і ресурсів нафти і газу семи площ і родовищ на території Республіки Комі (РФ) з метою їх подальшого придбання.

Відповідно до опублікованого оголошення, зокрема, відмінено тендер на оцінку російських ТОВ "Рената" (Усинськ) і ТОВ "Нафтова компанія "Дельта-нафта" (Ухта), а також тендер на оцінку, що належать цим компаніям семи площ і родовищ у Росії.

Згідно з документом, тендери скасовані у зв'язку з тим, що ціна найбільш вигідної пропозиції по оцінці перевищила суму, яка була передбачена замовником на фінансування робіт.

Нагадаємо, 30 березня НАК оголосила тендер на оцінку запасів нафти й газу Пан'єльської площі (Тимано-Печорська нафтогазоносна провінція), ділянки №3 гряди Чернишова й Хорейверської западини, Університетської, Трипан'єльської, Північно-Мічаюської, Кабинтивісівської площ і Чиб'юського родовища.

Переможець тендера повинен був провести збір, аналіз, систематизацію й аудиту геолого-геофізичних і геолого-промислових матеріалів за ліцензійними ділянками, підрахунок запасів і ресурсів нафти й газу ліцензійних ділянок станом на 1 січня 2011 року.

Також мав бути визначений очікуваний чистий дохід і дисконтований очікуваний чистий дохід за кожною оціненою категорією запасів вищевказаних активів і проведено оцінку прав власності, податків, експлуатаційних і капітальних видатків "Нафтогазу України" у випадку придбання ліцензійних ділянок, пропонованих для оцінки.

Наприкінці 2010 року "Нафтогаз України" вибрав аудиторську компанію "КПМГ-Україна" для проведення фінансового і юридичного аналізу доцільності придбання нафтогазових родовищ Толкин, Боранколь і блоку Табил (Мангістауська область, Казахстан).

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" вже не хоче займатися родовищами в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути