Ексклюзиви
понеділок, 28 березня 2011 16:39

На Запоріжжі п'яний пасажир спочатку обматюкав, а потім побив даїшника

На Запоріжжі п'яний пасажир спочатку обматюкав, а потім побив даїшника

На Запоріжжі 27 березня 28-річний пасажир "Опеля", перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спочатку в нецензурній формі "поспілкувався" з міліціонером, а потім ударив його кулаком в обличчя. Про це повідомили в ЦГЗ УМВС України в Запорізькій області.

Наряд роти ДПС у складі двох співробітників ніс службу з нагляду за дорожнім рухом у Василівському районі. Близько 20.15 за перевищення швидкості ними був зупинений автомобіль "Опель-Астра".

Водій, житель міста Сімферополя, відмовився надати документи для перевірки. У той же час 28-річний пасажир авто, з явними ознаками алкогольного сп'яніння, почав у грубій, нецензурній формі висловлювати невдоволення діями працівників міліції.

На зауваження не реагував, а потім вийшов з автомобіля і, після чергового попередження про неприпустимість подібної поведінки, несподівано завдав одному з міліціонерів удар кулаком в обличчя.

Міліціонери застосували до правопорушника заходи фізичного впливу та наручники.

Зазначений факт зареєстрований у Василівському райвідділі міліції. Перевірку проводить інспекція з особового складу ГУ МВС України в Запорізькій області.

До речі, це не перше "зіткнення з наслідками" даїшників і порушників саме цьому районі.

Нагадаємо, 28 серпня 2010 постовий Василівського районного відділу УДАІ в Запорізькій області залишився без пальця після того, як повідомив водієві "Лексуса" про те, що за порушення буде складати на нього адмінпротокол.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі п'яний пасажир спочатку обматюкав, а потім побив даїшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути