пʼятниця, 17 лютого 2012 11:00

На роботу у кабаре беруть дівчат з першим і другим розміром грудей
9

Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН

У Київ на гастролі приїжджало французьке кабаре "Крейзі Хорс". У ньому виступає киянка Ясна.

"Це мій псевдонім. Справжнього імені і свого віку називати не можу. Розкривати їх заборонено контрактом. Усі танцівниці в кабаре мають сценічні імена. Я тут танцювати не збиралась. Закінчила училище культури, хотіла присвятити життя народним танцям", - каже дівчина.

Вона народилась у Києві. У Парижі працює три роки. З 8 по 12 лютого разом з колективом гастролювала у столичному Театрі оперети.

У кабаре дівчина потрапила після кастингу 2008-го. Подруги їхали в Париж на кастинг, її взяли за компанію. Вони не пройшли, бо не підійшли ростом. А  Ясну організатори відібрали. Усі учасниці кабаре мають ріст від 168 до 172. Груди можуть бути невеличкими — першого або другого розміру.

"Але відстань між сосками — рівно 27 сантиметрів. Треба, щоб зі сцени бюст виглядав правильним. Ми танцюємо без одягу, тому великий розмір може виглядати неестетично. Ще 13 сантиметрів має бути від пупка до лобка. Якщо в дівчини рівна осанка, гарні плечі і довгі ноги, їй пропонують підписати контракт. Такі вимоги засновники кабаре поставили ще 1951-го, в рік заснування".

Не можна набирати вагу. За зайві кілограми або запізнення на репетицію виганяють з роботи.

"У нас дисципліна, як в армії, - каже французька танцівниця Енні. - Із чоловіками-колегами під час концерту і репетицій навіть розмовляти не можна. З роботи дівчат розвозить таксі. Мій хлопець не ображається, що я працюю в кабаре. І ні до кого не ревнує. Якщо тебе взяли у кабаре, значить ти дійсно гарна від природи, бо дівчат після пластичних операцій не запрошують. Усі чоловіки мріють, аби їхня дівчина танцювала в кабаре. Ми щодня проводим репетиції. Усі 16 номерів мають свої сюжети. Треба старатися, бо конкурентів багато. Є ще паризькі кабаре "Лідо" та "Мулен Руж".

Скільки отримує, не зізнається. За чутками, зарплати танцівниць становлять по 3-5 тис. євро

Репортаж з виступу кабаре "Крейзі Хорс" у Києві читайте у журналі "Країна" № 109 за 16.02.12 під рубрикою "Тусівка"

Зараз ви читаєте новину «На роботу у кабаре беруть дівчат з першим і другим розміром грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути