Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2015 11:35

На передвиборчій агітації заробляють 500 грн на тиждень

На передвиборчій агітації заробляють 500 грн на тиждень

У Вінниці за плакат з передвиборчою агітацією на балконі платять 500 гривень.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла місцева жителька Катерина.

"За тиждень до виборів моїй родині запропонували за 500 гривень почепити передвиборчий плакат на балконі. Наш балкон виходить на вулицю Пирогова. Це досить людна вулиця. Деякі сусіди одночасно вішають по 3-4 плакати", - каже Катерина.

На початку жовтня за цю ж послугу платили 150 гривень в тиждень.

"Плакат приносять активісти. Вони ж забезпечують спеціальним скотчем. Наше діло — почепити, сфотографувати. Тоді дають гроші. Потім ніхто й не контролює. Наступного ж дня ту агітацію зняли. Хитріші сусіди, поверхом вище, вже вчепили четверту агітацію. На минулих виборах такої агітації ніхто не робив"

Передвиборчу агітацію жителі мають зняти самі за добу до виборів.

"На таких плакатах за місяць заробила на чобітки. Агітатори платять лише за тиждень розміщення плаката. Побачила, що так використовують балкони в найбагатшому районі, де працюю нянею. Вдома мене не буває. Почепила і він собі висить. За тиждень зняла. В соцмережі розмістила оголошення, що здам в оренду свій балкон для реклами чи передвиборчої агітації. Агітатори самі зверталися. Двічі дзвонили з магазинів. Одні пропонували рекламувати взуття, інші- побутову техніку, але за таку послугу платять менше. За місяць реклами пропонували лише 500 гривень. За місяць передвиборчої агітації заробила 1500 гривень", - каже жителька Вінниці Ірина Пономаренко.

 

Зараз ви читаєте новину «На передвиборчій агітації заробляють 500 грн на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути