Ексклюзиви
субота, 04 березня 2017 21:05

МВФ погодив меморандум про співпрацю з Україною

МВФ погодив меморандум про співпрацю з Україною

Міжнародний валютний фонд досяг домовленості з Україною щодо третього перегляду програми в рамках механізму розширеного фінансування на рівні експертів. Про це повідомили в прес-службі Міжнародного валютного фонду, посилаючись на слова глави місії МВФ в України Рон ван Роден у Вашингтоні, пише "112 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли подешевшають кредити - НБУ

"Фахівці МВФ досягли домовленості з представниками органів влади України щодо оновленого Меморандуму про економічну і фінансову політику. Це відкриває шлях для розгляду у другій половині березня Радою виконавчих директорів МВФ третього перегляду програми в рамках механізму розширеного фінансування (EFF) – разом з результатами консультацій 2016 року з Статтею IV Угод МВФ", сказав він.

Програма розширеного фінансування для України передбачає виділення близько 17,5 млрд доларів США.

Заради четвертого траншу МВФ український уряд планує пустити землю з молотка. Тимчасова вигода складатиме 1 млрд доларів позики. При цьому можливі втрати при поспішному продажі національного багатства складуть сотні мільярдів доларів. Про це у своєму блозі на LB написав лідер Аграрної партії Віталій Скоцик.

Зараз ви читаєте новину «МВФ погодив меморандум про співпрацю з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути