вівторок, 26 червня 2018 21:10

Мопед, трактор і мотоцикл: які покупки оплачують смартфоном

Мопед, трактор і мотоцикл: які покупки оплачують смартфоном
Середній чек онлайн покупки через смартфон у травні склав 505 грн. Фото: Блог АЛЛО

У травні за допомогою мобільного додатку українці купили товарів на суму 93 млн грн. Це на 18% більше, ніж у популярному місяці продажів — грудні 2017 року.

Найчастіше за допомогою смартфонів купують недорогі товари, які не потрібно довго обирати чи порівнювати. Однак минулого місяця користувачі оплатили смартфоном й дорогі покупки. Йдеться про трактор ДТЗ - 137 тис. грн, мотоцикл Spark - 25,8 тис. грн, мопед Skymoto Worker - 14,8 тис. грн, відеокарту - 11,9 тис. грн та апарат для приготування солодкої вати - 5,2 тис. грн, повідомили у Prom.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям порадили, як заощаджувати гроші

Водночас середній чек онлайн покупки через смартфон у травні склав 505 грн.

"Якщо говорити про пошук і покупку товарів із смартфонів, то за останні 4 роки кількість таких клієнтів виросла у 5 разів. Серед популярних товарів, які замовляють в інтернеті — одяг, взуття та аксесуари, товари для краси й здоров'я, будинку та саду, техніка, електроніка. Також подарунки і товари для хоббі. На глобальном рівні лише 13% українців здійснюють покупки або платежі в інтернеті. В той час як у Франції — 44%, а Німеччині або Швейцарії — 52-53%", - каже Іван Портний, керівник Prom.ua.

В інтернеті найчастіше купують електроніку, одяг і косметику. В основному покупцями є молоді люди з високим рівнем доходів. Товар в інтернеті купують через нижчу ціну, ніж у звичайних магазинах. Також на вибір впливає асортимент та зручність покупок.

Зараз ви читаєте новину «Мопед, трактор і мотоцикл: які покупки оплачують смартфоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути