пʼятниця, 26 липня 2013 15:23

Львів'янин заробляє до 600 гривень за день на футболках з "приколами"

Євген Кушнір біля оперного театру у Львові торгує сувенірами, футболками і фартухами з веселими надписами.

"Особливою популярністю серед покупців користується білизна зі смішними слоганами і приколами, - говорить Євген. - На вулицю таку продукцію не вивозимо, але на складі є ще кілька ящиків з чоловічими і жіночими трусами. Чоловічі можна замовити через інтернет. Їх купують пачками перед 6 грудня, 14 і 23 лютого. Користуються популярністю серед покупців написи "Я люблю свою дружину", "Усе хазяйство охороняється дружиною", "Спочатку секс, потім любов". Жіночі танга та бікіні купують подруги на дівич-вечір нареченій. Часто замовляють з написами "Чужим тут не місце", "Хочу кохання", "Здивуй мене", "Не пам'ятаю, значить - не було", "Зроблено в Україні", "Давай, до побачення!".

На вітрині висить зо 20 футболок. Серед них з написами "Я люблю Львів", "Цілуюсь краще, ніж готую", "Найкраща у світі свекруха", "Тещу і Батьківщину не вибирають", "Дякую Тобі, Боже, що я не москаль!". Євген каже, останню футболку купують найчастіше.

"Навіть туристи з Росії її купують для себе та на сувеніри, - розказує продавець. - Розбирають, як гарячі пиріжки. Часто навіть розмір важко підібрати. Найходовіші М та ХL. Футболки з оригінальними слоганами - це і цікавий подарунок, і найкращий сувенір. Таку річ не соромно подарувати другу, куму, коханому".

За словами продавця, футболки з написами найкраще продаються навесні і влітку. На них у центрі Львова можна вторгувати до 600 грн за день.

"Туристи нашу ятку не можуть оминути. Деякі екскурсоводи вже звикли робити тут перерву на 15-20 хвилин, поки кожен приміряє і зробить свій вибір, - пояснює продавець. - Часто беруть футболки з героями серіалів і мультфільмів. Найкраще розбирають з героями "Сутінків", "Сімпсонів" і "Мадагаскару". Щоб не рахувати збитки взимку, випускаємо футболки з довгими рукавами і шарфи".

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин заробляє до 600 гривень за день на футболках з "приколами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути