понеділок, 21 січня 2013 14:56

Лоукостер Wizz Air хоче переглянути тарифи через безкоштовний багаж

Лоукостер Wizz Air хоче переглянути тарифи через безкоштовний багаж
Фото: bode.lv

Авіакомпанія Wizz Air, найбільший бюджетний авіаперевізник у Центральній та Східній Європі може переглянути тарифи на рейси Київ-Будапешт та Київ-Лондон (Лутон).

Як повідомив виконавчий віце-президент групи Wizz Air Джон Стефенсон, це пов'язано з введенням в Україні зобов'язання для авіакомпаній надавати пасажирам можливість безкоштовного перевезення багажу вагою не більше 23 кг.

"Це не вплине на тарифи на маршрутах виконуваних" Візз Ейр Україна ", оскільки ми не стягуємо плату за багаж вагою до 32 кг, однак при введенні таких зобов'язань, ми будемо змушені переглянути структуру тарифу на рейси в Лондон і Будапешт", - сказав він .

Нагадаємо, Україна зобов'язала всіх авіаперевізників, які виконують рейси з України, безкоштовний провіз багажу вагою не більше 23 кг при сумі трьох вимірів окремого місця багажу (довжини, ширини, висоти) не перевищує 158 см. За попереднім погодженням з перевізником до перевезення можуть бути прийняті місця багажу з більшими розмірами та вагою. Багаж, який не відповідає вказаним вимогам, має оформлятися пасажиром для перевезення як вантаж.

Група Wizz Air створена в 2004 році. Компанії, що входять до її складу, виконують польоти у Велику Британію, Францію, Німеччину, Італію, Іспанію, Польщу, Норвегію, Фінляндію, Швецію, Туреччину, Грецію та інші країни.

Флот групи складається з 39 літаків Airbus-320.

В Україні авіаперевізник представлений ТОВ "Авіалінії" Візз Ейр Україна".

Зараз ви читаєте новину «Лоукостер Wizz Air хоче переглянути тарифи через безкоштовний багаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути