пʼятниця, 01 липня 2011 17:33

Лаос обіцяє Україні каву і банани в обмін на інвестиції

Лаос обіцяє Україні каву і банани в обмін на інвестиції

Лаоська народно-демократична республіка зацікавлена ??в українських інвестиціях в гірничодобувну промисловість та енергетику.

Про це повідомила прес-служба уряду з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра - міністра закордонних справ Лаосу Тхонглуна Сісуліта, зроблену ним на зустрічі з віце-прем'єр-міністром - міністром економічного розвитку і торгівлі України Андрієм Клюєвим.

Сісуліт також зазначив, що його країна хотіла б поставляти в Україну каву, банани та інші тропічні фрукти.

У свою чергу Клюєв підкреслив, що необхідно прискорити підготовку і підписання договору про торговельно-економічне співробітництво між Україною та Лаосом.

На думку першого віце-прем'єр-міністра України, у двох країн є перспективи для співпраці в низці галузей: авіабудуванні, промисловому машино- і приладобудуванні, гірничій промисловості та геологорозвідці, енергетиці та сільському господарстві.

Учасники зустрічі домовилися, що найближчим часом Лаоська сторона надасть українській детальну інформацію про пропоновані інвестиційні проекти, а також про законодавчу базу, яка визначає регуляторне та інвестиційне середовище Лаосу.

Зараз ви читаєте новину «Лаос обіцяє Україні каву і банани в обмін на інвестиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути