Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2016 10:12

Куди дешево їдуть відпочити українці в листопаді

Куди дешево їдуть відпочити українці в листопаді
Photo-monster.ru

У листопаді українці найчастіше їдуть в Єгипет, Туреччину чи Європу. У цей час діє багато знижок на авіаквитки та готелі у Європі.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла Надія Патрухіна, керівник компанії з організації самостійних подорожей TravelYourWay.

"У листопаді найчастіше їдуть на море. Бюджетний сегмент - Єгипет, іноді - Туреччина, якщо дозволяє погода. Середній і вищий сегменти - Дубаї та Азія. У Європі в цей час прохолодно, часто дощить. Однак ціни через низький сезон привабливі. Можна самостійно знайти акції на проживання в готелі, переліт та інші знижки. Вибір готелів та хостелів набагато більший", - говорить вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 фінансових помилок туриста

Тур до Єгипту можна знайти за 130 доларів.

"Якщо купувати тур, то Єгипет буде найбюджетніший. У Європі найдешевше зараз відпочивати в Ризі, Будапешті чи Кракові. Останнім часом українці частіше подорожують самостійно на автомобілі в Польщу, Угорщину, Румунію, Болгарію, Німеччину та Італію. Витрати на пальне набагато менші за вартість авіаквитка для 3-4 осіб", - додає Надія Патрухіна.

За її словами, автомобільна мандрівка з Києва до Будапешта через Словаччину та Угорщину обходиться у 150-200 євро на 3-4 особи.

Українці масово їдуть відпочивати в Туреччину. З початку року туристичний потік у цю країну зріс на 46%.

Зараз ви читаєте новину «Куди дешево їдуть відпочити українці в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути