Ексклюзиви
середа, 01 червня 2016 18:06

Компанія "Синергія" вчасно добудує ЖК "Синергія-3" в Ірпені

Компанія "Синергія" вчасно добудує ЖК "Синергія-3" в Ірпені

Будівельна компанія "Синергія" вчасно завершить спорудження ЖК "Синергія-3" у місті Ірпінь Київської області по вулиці Григорія Сковороди, 11. Також компанія побудує новий сучасний дитячий садочок для родин мешканців житлового комплексу. Це сьогодні повідомив засновник БК "Синергія" Ігор Оверко.

"Ми завжди виконуємо зобов'язання перед інвесторами будівництва. Зважаючи на намагання колишнього користувача земельної ділянки - ТОВ "Укрсоцбуд" через суд вплинути на хід будівництва, ми проводимо активні будівельні роботи. Представники Укрсоцбуду справді намагалися через суд заблокувати наші роботи, проте ми це рішення вже оскаржили, а судова ухвала не підлягає виконанню державним виконавцем. Це дозволить нам повною мірою та в заплановані строки завершити спорудження житлового комплексу "Синергія-3" в Ірпені по вулиці Григорія Сковороди, 11. Ми не лише побудуємо житло з повним пакетом необхідних документів, а й спорудимо новий дитсадочок. Працюємо на повну потужність, наш відділ продажу відкритий для клієнтів, а менеджмент компанії завжди доступний для діалогу з інвесторами", - запевнив Ігор Оверко.

"Сьогодні є всі підстави говорити, що дії "Укрсоцбуду" мали всі ознаки рейдерської атаки, проте вона виявилася безуспішною. "Укрсоцбуд" звертався до суду із позовною заявою 13 разів, допоки позов не був розписаний комп'ютерною системою на потрібного їм суддю. При цьому, четверо суддів відмовило у відкритті провадження, оскільки суперечку мають розглядати у Ірпінському міськсуді, а не в Окружному адміністративному. Суддя Окружного суду виніс неправомірне рішення у письмовому провадженні (тобто, без участі сторін у справі, а лише на підставі поданих позивачем матеріалів). Рішення склали нашвидкоруч. У результаті правової некомпетентності "Уксоцбуду" та афільованого судді Державна виконавча служба не має можливості виконати це рішення через грубі помилки та порушення законодавства", - переконані у компанії "Синергія".

Окрім цього, юридичний відділ Ірпінської міськради подав апеляційну скаргу на незаконне судове рішення і переконаний у справедливому та чесному розгляді справи.
Також виявилося, в "Уксоцбуді" є проблеми зі сплатою пайової участі під час будівництва.

"Компанія "Синергія" повністю підтримує Ірпінську міськраду, що зініціювала необхідність сплати пайової участі ТОВ "Укрсоцбуд" до міськбюджету. На жаль, "Укрсоцбуд" не виконав своїх зобов'язань щодо будівництва дитсадка та впорядкування прибудинкової території. Він юридично слабкими діями у суді намагався відволікти увагу від власних проблем. Це дивно, бо якщо компанія вже працює на будівельному ринку, то повинна виконувати усі без винятку взяті на себе зобов'язання", - додав пан Оверко.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Синергія" вчасно добудує ЖК "Синергія-3" в Ірпені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути